https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Първо, не пийте наведнъж голямо количество вода и забравете за „лекарската препоръка“ да пиете колкото се може повече вода, тъй като това или рязко, или постенепно ще натовари излишно отделителната система и преди всичко бъбреците!
Второ, съобразявайте се с ежедневните нужди от вода именно на Вашия организъм, доверявайки се на чувството Ви за жажда! При бъбречни или сърдечно-съдове проблеми се консултирайте по въпроса с лекар!
Трето, след събуждане изпивайте от 200 до 400 мл вода, за да компенсирате частичното дехидратиране на тялото ви, настъпило през нощта, и за да активирате стомашно-чревния тракт!
Четвърто, за да ускорите метаболизма на организма Ви, изпивайте преди всяко хранене една 200 милилитрова чаша с вода!
Пето, комбинирайте чашата с кафе или чай с чаша вода!Много хора приготвят погрешно полезната лимонена вода. Научете се да я приготвяте правилно!За какво използвате лимоните – да си подправите вкуса на супата, чая или пресните салати? Във всички…Jan 18 2017skafeto.com

Шесто, не прекалявайте с пиенето на вода по време на ядене, дори когато консумирате солена или лютива храна, тъй като рискувате да разредите твърде много стомашния сок, което – особено ако киселинността му е ниска – ще затрудни работата на храносмилателната Ви система!
Седмо, ограничете приемането на всякакви течности през нощта ако имате проблеми с бъбреците!
Осмо, при продължителни интензивни физически натоварвания и – особено при активни тренировъчни занимания – изпиването на 150 – 200 мл вода на всеки 15 – 20 минути (в зависимост от степента на натоварване) е наложително, за да поддържате необходимото ниво на хидратация в организма Ви! Не прекалявате обаче с водата дори ако жаждата ви е голяма – пийте повечко вода, но поне половин час след тренировката!Ще усетите сериозно подобрение в здравето си! Направете това с водата, която пиете всеки ден…Колко всъщност е здравословна водата, която се съхранява в медни съдове, ако искате разберете, проче…Jan 8 2017skafeto.com