най-силната кръвна група

Честите изследвания, свързани с кръвните групи на хората, многократно са доказвали, че те имат общо с риска от определни заболявания, с черти на характера, сексуалността, производителността и дори продължителността на живота, пише zdrave.to. Сега експертите са открили „най-силната“ кръвна група. Хората с тази кръвна група са по-устойчиви на заболявания на сърцето, мозъка и кръвоносните съдове. Те са силни и активни индивиди, които са защитени от рак и запазват паметта си до старост.

Специалистите отбелязват, че именно здравето на мозъка, сърцето и кръвоносните съдове ви позволява да останете физически активни за дълго време.

Хората с тази кръвна група не са изложени на риск от инфаркт или инсулт, които са на първо място сред причините за смъртта в световен мащаб.

Откриха неочаквана причина за рязкото покачване на кръвното наляганеПроучване, проведено от американски експерти, е установило причината за високо кръвно налягане и фак…Aug 12 2019skafeto.com

Такива късметлии са носители на първа кръвна група (позната още като нулева). Учените отбелязват, че тази кръвна група се характеризира с ниска коагулация, което намалява натоварването върху сърцето и мозъка.

В допълнение, хората с тази кръвна група са по-малко склонни да страдат от психологически заболявания.

Мобилно приложение мери кръвно налягане по селфи (Видео)Изкуственият интелект, имплементиран в приложение, разчита 30-секундно клипче и предоставя анализ на…Aug 15 2019skafeto.com

loading...