побеляване на косата

Можем ли да спрем побеляването на косата?

Въпрос, който всеки един от нас си задава в определен етап от живота. За да расте косата в цвят, меланоцитите трябва да произвеждат достатъчно пигмент. Този процес вече е възможно да бъде стимулиран, благодарение на иновативна съставка. Тя се нарича Darkenyl™ и връща цвета до 56% за до 4 месеца. Присъства в иновативния шампоан REcolor SHAMPOO COLLAGENA Solution. Антиоксидантните свойства на Darkenyl™ позволяват намаляване на увреждането на космените фоликули от свободните радикали (-53%), а също така помага за защита на съществуващите меланоцити, които са отговорни за пигментацията (+ 189%). По този начин Darkenyl ™ ефективно противодейства на побеляването на косата и помага за израстването на пигментирана коса. Повече за иновативни български шампоан, вижте ТУК.

Защо косата побелява?

Косата ни побелява, защото спира производството на меланин, който й дава цвят. Той се произвежда от меланоцитите в основата на косъма. Паралелно с процеса на забавяне или спиране на производството на меланин,  се променя и структурата на косъма. Интересен факт е, че клетките на побеляващата коса се делят по-бързо – особено в сърцевината. Косъмът започва да расте по-бързо, но сърцевината става по-малко плътна и в нея се образува празнина, пълна с въздух. Светлината преминава през тази празнина, разсейва се в различни посоки и косата започва да изглежда бяла.

В полза на красотата и здравето

REcolor SHAMPOO COLLAGENA Solution дава изключително приятен бонус към възвръщането на естествения цвят. Той е сгъстяване и придаване на блясък на косата. Това се случва благодарение на естествените съставки, които имат бързи видими резултати. Използването на шампоана е не само безопасно, но и полезно. 100% натуралното масло от маково семе хидратира дълготрайно и в дълбочина. Предпазва от накъсване и цъфтеж. Маслото от бабасу предпазва от омазняване, пърхот и косопад. Патентованият колаген поддържа правилната структура на кожата и скалпа. Всичко за действието, вижте ТУК.Как да върнем обратно цвета на побелялата коса

Комфортен за употреба, с доказано действие, шампоанът REcolor SHAMPOO COLLAGENA Solution възстановява цвета на побелелите/посивели коси. Може веднага да се поръча от ТУК.


loading...