Опорно-двигателният апарат на човека се износва често пъти по-бързо от редица важни системи на организма. Така, достигайки 85 – 90 години може да се окажете достатъчно здрави, но трудноподвижни. Дегенеративните изменения в костите и ставите са генетически и възрастово заложени при неизбежно настъпващите биохимични промени в техния състав, комбинирано с постоянното действие на теглото.

Също така, нарушаване на цялостта на костите (счупвания, размествания) настъпва и в резултат от системно претоварване или/и злополуки. Можем ли поне частично да ограничим тези поражения с костно-ставната ни система? Оказва се – можем!Болката изчезва само за 7 дни! Пълно възстановяване на костите, сухожилията и ставите!Според проучванията, голяма част от болките в ставите, костите и сухожилията произлизат от неправилн…May 2 2017skafeto.com

Просто трябва да приемаме желатин – един перфектен източник на така необходимия за костите колаген, а ако добавим и калций – то ефектът ще бъде засилен значително.

Лечебната процедура продължава между 3 и 4 седмици, веднаж на годината. Изразходваното количество желатин е около 150 г, но произходът му трябва да е животински, т.е. да е екстрахиран от костите на животни. Ще го намерите в аптеките. Същността на самата процедура е следната.

Вечер разбърквате 1 ч.л. желатин в ¼ ч. чаша вода (около 50 мл) и го оставяте да престои през нощта, при което течната смес леко ще набъбне. Добавяте 20-ина мл топла вода, разбърквате леко и изпивате количеството на гладно.

Подобрение трябва да наблюдавате още след втората седмица; ако сте имали болките в ставите – то те ще са отшумели. Нещо повече, ще установите с удивление, че кожата ви е добила значително по-голяма еластичност, косата ви е по-здрава, храносмилането и съня са се подобрили. А какво по-добро от това?! Купете си желатин и действайте – гъвкавостта на тялото е определяща за физическото, но и за психическото състояние на човека!Всички полудяха по тази бърза и лесна рецепта. Тя подобри имунитета и намали значително болката в костите и ставите!Ако имате проблеми с вашите кости и стави, има лекарство за това. При това се прави супер бързо и ле…Mar 15 2017skafeto.com

loading...