https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Нека сега да ви помогнем, ако сте се сблъскали с един проблем, когато нокътят на палеца на ваш крак се е враснал неусетно в околната кожа. Това може да се окаже достатъчно сериозен проблем при поява и на възпаление на самите пръсти! Тогава със сигурност ще ви трябва лекарска намеса! По принцип, най-често проблемът се решава с хирургическа интервенция, но са възможни и консервативни методи. А може и сами да си помогнете, ако врастването на нокътя е в началният стадий. Може да го отстраните като първо, омекотите съществено както нокътя, така и кожата около него.Само петминутен натиск върху определени пръсти на ръката ви ще подобри функционирането на съответни вътрешни органи и …Ако имате вяра в силата на алтернативната медицина, то опитайте популярния в Япония (а и в Тибет) ме…Mar 22 2017skafeto.com

За целта потапяте достатъчно дълго време съответния крак в 5 л вода с температура не надвишаваща 37 С, в която сте добавили 3 с.л. сода бикарбонат или сол (а предпочитане – морска).

Сега следва да повдигнете внимателно врастналия, вече омекнал нокът с пинсети и да поставите под него малко памук, който сте дезинфекцирали предварително с антибактериален разтвор. Ще улесните процедурата ако третираното място между нокътя и памука напоите или със смес от чесън и пчелен мед мед (смелена скилидка чесън с една лъжица чист мед), или с алое вера. Сменяте памука на всеки 24 часа и така – в продължение на 15 дни. За това време ще израсне нормален нокът, чиито краища ще изпилите своевременно. След това си правете редовно педикюр и проблемите с врастването ще останат зад вас! Така че ако се страхувате от хирургическа намеса, то действайте сами по указания начин. Ще успеете – успех!