https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Анастасия Козарева е на 66 г. и живее в търговищкото село Цветница. Баба Нася е събрала толкова много рецепти от природната медицина, че дори се самоопределя като своеобразна енциклопедия.
Интересът й към билките и техните свойства се отприщва преди 33 г., когато се натравя с мухоморки. Все пак успява да се спаси и разбира, че ще е добре да започне да изучава силата на природата с нейните добри и лоши страни, съобщава вестник „Ретро“. Така през всичките тези години събира и изпробва десетки рецепти, с които после лекува изпаднали в нужда хора. Казва, че й се обаждат болни от всички краища на страната и я питат за всичко.
А едни от най-разпространените заболявания у нас според нейните наблюдения са проблемите с туморните образувания. Затова тя дава своите вещи съвети в борбата с тях.Свинската мас – по-полезна за здравето от зехтина и олиото? Бавно, но славно този уникален продукт се завръщаКакви са ползите от зехтина? Много са, и никак не са за пренебрегване, но все пак…
Все пак, този евт…
Dec 13 2018skafeto.com

Преди няколко години съпругът на Анастасия заболява много тежко. Диагнозата е диференциран карцином на дебелото черво, а туморът е над 20 см. Днес той е още жив и вече здрав. Успява да се излекува с помощта на една лесна и много евтина рецепта.
Един литър домашно червено вино от грозде и 200 г телешки пресен черен дроб, нарязан на ситни парчета, се изсипват в буркан. Оставя се да престои 24 часа в хладилник. След това дробът се изхвърля, без да се прецежда, с помощта на вилица. Течността се съхранява в бутилка и стои в хладилника, докато свърши. Пият се по 3 супени лъжици сутрин, обед и вечер, 30 минути преди хранене.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!9 кръвни показатели, които казват всичко за здравето ни: Как да разчетем правилно кръвната картинаДаването на кръвна проба е нещо, познато всекиму. Това е един от най-важните методи за лабораторно и…Jan 15 2019skafeto.com


loading...