Ново проучване, проведено в Китай установи, че почитателите на този вид месо може да умрат по-рано.
Учени от Оксфордския университет се позовават на изследване, в което са взели участие над 341 000 души на възраст между 30 и 79 години, съобщава специализираният сайт Zdrave.to.
Специалистите установили, че при шишчетата се отделят вредни съставки при горенето на дървени въглища. Досега се считаше, че само някои методи за опушване на меса са опасни за човешкото здраве. Мащабното изследване на оксфордските учени обаче поставя в рисковата група и любимото на милиони хора по света барбекю.Страшно лесна рецепта за запеканка – рулца от тиквички с пилешко месо, ще ви молят и за допълнителноДнес ще ви предложим една уникална рецепта. Бърза и лесна за изпълнение, а резултатът е изключително…Aug 9 2018skafeto.com

Било констатирано, че честата употреба на месо, приготвено на дървени въглища, увеличава риска от преждевременна смърт от болест на сърцето.
Данните от изследването сочат, че хората, които консумират скара повече от веднъж в седмицата, много по-често страдат от сърдечни проблеми.
Учените препоръчват обработката на месото да става чрез електричество или на газ, което ще намали случаите на преждевременна смърт.Класическа рецепта за славянски гювеч със свинско месо, няма такава вкусотия, мъжете вкъщи го омитат за нула времеДнес ще ви предложим една класическа рецепта от българската национална кухня – славянски гювеч. Мног…Jan 11 2018skafeto.com

loading...