подправени сирена

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Изследователите са установили, че яденето на подправени сирена може да забави процеса на стареене и да увеличи средната продължителност на живота. Това стана известно от доклад, публикуван на страниците на сайта NeBoley.

Според резултатите от изследването хората, в чиито режим има подправени сирена, са по-малко податливи на редица животозастрашаващи хронични заболявания, като хипертония и сърдечно-съдови заболявания. Оказа се, че при любителите на сирената, рискът от развитие на сърдечна недостатъчност е с 40% по-нисък от останалите.С тези четири съвета забравих за проблемите със стомаха. Ето какво какво не трябва да правим след храненеЗдравословните проблеми са разнообразни, както са различни и причините, поради които се разболяваме.…Jan 14 2018skafeto.com

Заключението се основава на анализ на данните, събрани по време на проучване, включващо 800 италианци.

Изследователите проведоха също експеримент върху лабораторни мишки и установиха, че редовно хранените със сирена гризачи живеят по-дълго.

В хода на изследването експертите също установиха, че поради ефекта на полиамина, клетките на тялото започнали да се отърват от токсините и от собствените си дефектни елементи по-интензивно.

Учените казват, че този процес е много полезен за поддържане на здравето и може дори да ви подмлади.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Източник zdrave.toИзвестен лекар разкри най-голямата грешка, която правим в храненето. Ето всъщност защо сме болни и дебелеемХраненето е едно от основните неща, без които хората не могат да живеят пълноценно. Освен това има р…Dec 1 2017skafeto.com


loading...