https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Андрей Ворон е един от най-мъдрите хора, живели в Русия. Благодарение на мъдростта си, здравословното хранене и позитивно мислене доживява до 104 години и загива в нелеп ицидент. Ворон се ражда в семейството на неуки украински селяни и сякаш съдбата го подлага на изпитания, които разширяват кръгозора му.

Той участва в борбата за карпатска Украйна и се крие от полицията в горите на Карпатите. По-късно става юрист в Румъния и защитава най-бедните. След това се пенсионира и заживява в манастирите като отшелник.

Възрастта му не спира властите няколко пъти да го изпращат на тежък „поправителен труд“ в лагерите Колима в Сибир. Участва в няколко експедиции до най-студените кътчета на планетата и после се установява в родното си Закарпатие. Започва да помага на най-възрастните хора –лекува ги с отвари на различни знахари и някои, които сам изобретява.

Въпреки заетия си живот, Ворон отделял по един час дневно, за да систематизира знанията си и това което му диктува сърцето. Хората твърдят, че той би доживял до 130 години, ако не бе загинал в наводнение, докато се опитвал да спаси продоволствията от една изба. Андрей Ворон е оставил четири по седем съвети, станали известни под името „7777″ на Ворон за здраве, щастие и дълголетие.Как е правилно да ядем меда? Всеки от нас го е консумирал грешно през целия си животМедът е храна, която не само е натурална и вкусна, но и много полезна за организма ни. Но замисляли …Oct 6 2017skafeto.com

Седем неща, на които трябва да се научим: 1. Да намерим радост в този живот. 2. Да носим радост. 3. Да прощаваме. 4. Да се разкайваме. 5. Да се смеем. 6. Да дишаме, свободно, дълбоко и с наслада. 7. Да спим.

Седемте блага: 1. Умереното хранене. 2. Постоянната умерена физическа работа. 3. Чистата вода и въздух. 4. Слънцето. 5. Самоконтролът. 6. Почивката 7. Вярата.
Седемте най-полезни храни: 1.Цвеклото 2. Краставиците и лукът. 3. Прясното мляко. 4. Рибата 5. Кашите от просо, елда, царевица, фасул 6. Ябълките. 7. Горските плодове и орехите.

Седемте най-полезни течности: 1. Изворната вода 2. Зеленият чай 3. Виното. 4. Чай от листа, клонки и цветове от плодове 5. Квасът 6. Зелевата чорба 7. Светената вода

Седемте изхода при безизходица: 1. Ако не знаеш какво да правиш, прави нещо, което можеш. 2. Ако се страхуваш от нещо, просто не го прави. 3. Ако ще го правиш , не се страхувай! 4. Няма мръсна и безполезна работа. 5. Ако не знаеш как да постъпиш, постъпвай според желанието на сърцето си, с мярка. 6. Не всичко се подчинява на разума, но всичко се подчинява на упоритостта. 7. Няма за тебе нищо невъзможно, докато живееш и си на свобода.Една българска майка изригна: Ако искате достоен и нормален живот, бягайте! Тук отдавна е джунглаМлада българска майка разбуни социалните мрежи, като направи прочувствено обръщение и призова хората…Oct 2 2017skafeto.com