Има неща, за които по принцип сме приели, че са много полезни за здравето. Така си знаем от ранна детска възраст, на това учим и децата си. Оказва се обаче, че не бива да се доверяваме сляпо на каквото и да било, отнасящо се за правилното хранене.

Американски учени проведоха ново изследване и установиха, че съществува напитка, която всички мислим за полезна, а се оказва точно обратното.„Японска кралица“ – напитка за дълголетие на ИзтокаСтатистиката е неумолима – японците живеят средно с 10 години повече от европейците, съответно с 15 …Jan 16 2019skafeto.com

Този продукт е опасен и увеличава риска от ранна смърт, заключват специалистите.

Експертите от университетите „Корнел“ и „Емъри“ са анализирали данните на над 13 000 души, пише zdrave.to. Проучването било проведено в период от 6 години.

За това време американските учени са констатирали 1000 смъртни случая поради различни причини и 168 починали от сърдечносъдови заболявания.

Резултатите от изследването сочат, че натуралните сокове може да се окажат по-вредни от подсладените газирани напитки.

Специалистите предупреждават, че ни грози риск от 24% да умрем преждевременно, ако консумираме повече от 150 милилитра 100% натурален сок дневно. За сравнение, от газирани напитки същият фатален процент е само 11 на сто.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Три чаши на ден от тази напитка удължават животаНово изследване на учени от Китай установи, че три чаши на ден от определена напитка удължават живот…Mar 6 2019skafeto.com


loading...