черен дроб

Токсините в черния дроб водят до много неприятни последствия. Черният дроб играе огромна роля в поддържането на метаболизма, неутрализира токсините и състоянието му засяга различни процеси в организма, пише zdrave.to. Експертите посочиха шест признака, че черният дроб е пълен с токсини и не се справя добре с функцията на основен филтър на човешкото тяло.
Дискомфорт
В случаите, когато черният дроб е пълен токсини, се усеща дискомфорт в горната част на корема. Също така, това може да доведе до по-често отделяне на газове.
Умора
Ако в черния дроб има твърде много токсини, човек може да изпита постоянна умора.
Проблем с кожата
Освен факта, че кожата става жълта, може да се появят сърбежи и кожни инфекции.Топлото какао като супер напитка през зимния сезонТоплото какао се оказва супер напитка през зимния сезон. То е богато на протеини, магнезий, калий, ж…Dec 15 2018skafeto.com

Гадене
Гадене, понякога придружено от замаяност, диария – всичко това също така сигнализира, че черният дроб е препълнен с токсини.
Цвят на урината и изпражненията
В случай на чернодробна токсичност урината потъмнява, а изпражненията могат да бъдат белезникави.
Синини и подуване
Подуване на краката, болките в ставите и лесно образуваните синини също са признаци на повишени нива на токсини в черния дроб.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Почистете тялото си от токсини без да използвате хапчета с тази безценна напиткаДа почистите вашето тяло от токсини е много лесно с този лесен, бърз и ефикасен метод. Добре известн…Dec 5 2018skafeto.com

loading...