С настъпването на летния сезон, от всички страни сме „бомбардирани“ с различни препарати за защита от слънцето, които помагат за получаване и поддържане на здравия, бронзов загар.
Но защо тази година, наместо да купувате продукти с химикали, не си подготвите природен продукт за потъмняване, направен в домашни условия?
За такова естествено масло за слънчеви бани ще ви бъдат необходими:
– 6 зелени ореха
– голям пресен морков
– зехтинВсяка жена иска тази рецепта – ето я тайната на японките за безупречната им и вечно млада кожаВсички жени по света завиждат на японките заради безупречната им кожа и късното остаряване. Истината…Feb 18 2018skafeto.com

Подготовка:
Процедурата е проста – преди всичко, нарежете орехите на четвъртини и ги поставете в буркан. След това добавете морковите, който по-рано сте настъргали, а след това прелейте със зехтин.
Така приготвената смес се оставя да стои на слънце около 30 дни, от време на време я разклащайте.
След този период, прецедете маслото и го приберете в стъклена бутилка. Въпреки това, бъдете внимателни – този препарат съдържа защитен фактор 5, така че го използвайте през последните дни от ваканцията си.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник zajenata.bgНаправих си тази смес и кожата ми заблестя. Всички ми казват, че изглеждам с 20 години по-младаВ днешно време грижата за кожата е много важна, особено с оглед на факта, че около нас постоянно има…Feb 1 2018skafeto.com


loading...