Тази рецепта от природата ще ви помогне да се отървете от неприятното окосмяване на горната устна. Женските мустаци са твърде неприятно и неестетично окосмяване. Но преди да помислим за красотата си, ни е необходимо да знаем в какво състояние е нашето здраве.

Поради това, преди да прочетете лесната и ефективна рецепта, която ще ви помогне да имате гладка кожа, без следа от косми и други неприятни израстъци, трябва да сте наясно, че по-голямата си част женският мустак е провокиран от хормонален проблем.

Хиперандрогенизъм звучи ужасно, нали? Този термин се отнася до кошмарно повишените нива на андроген.

Хормоналните смущения силно засягат момичета и учените действително не разбират каква е причина за тези нарушения. Някои лекари мислят, че чувствителността на клетките към инсулина увеличава скоростта на синтез на мъжките хормони. Причините често са много и различни.Край с боята за коса! Нека се разделим с белите косми с това домашно средство!Касията е растение, от което се прави чай и се използва за справяне с проблеми с теглото и като цяло…Jan 12 2017skafeto.com

Затова, ако вече не сте в пубертета, а окосмяването по лицето ви е все така изразително, направете консултация със специалист. Ето и рецептата, която ще ви помогне, при положение, че нямате никакви по-сериозни хормонални проблеми.

Дамите от Изтока много добре знаят как да се отърват от нежеланата растителност върху устните си. Те ползват тази техника, за да си спестят време, и за да не се налага отново и отново да махат мустаците си.

Вероятно мислите, че по-добро от кола маската няма? Навярно знаете, че косъмчетата могат да се махнат и с лазер? Да, това е така, но хубаво и естествено решение за вас ще е да решите този проблем с помощта на източната медицина.

Тук ние ви предлагаме един процес, който, за разлика от горните два метода, не вреди, даже напротив – обогатява кожата с витамини и минерали.

Какво ще ви трябва?
– 1 супена лъжица паста от овесени ядки. За да направите пастата смесете 1/2 чаена лъжичка овесено брашно, 6-8 капки лимонов сок и 1 супена лъжица мед.
– 2 супени лъжици мед.
– 2 супени лъжици лимонов сок.

Какво да правите?

Смесете всички съставки и ги втрийте в кожата на мястото, където е окосмяването. Нека сместа да остане върху лицето за 15 минути. След това изплакнете с топла вода. Тази процедура се повтаря 2-3 пъти седмично. След месец окосмяването по лицето ще бъде унищожено пише zajenata.bg.Побелели коси – ще забравите за тях с помощта на нещо, което извърляте в боклука!Ето нещо важно за нашите достолепни дами – читателки! Как да защитите косата си от побеляване! Ще ви…May 5 2017skafeto.com


loading...