водката

Водката е един от видовете твърд алкохол, които много хора предпочитат, заради неутралния си вкус. Въпреки предпочитанията ни, обикновено избягваме да пием какъвто и да било алкохол, ако имаме някои заболявания. Оказва се обаче, че може би можем да преборим някои болести, именно с помощта на алкохола.

Експертите смятат, че водката се явява ефективен начин да се избавите от остеохондрозата. При обостряне на това заболяване се препоръчва да се правят компреси с водка. Съобщава се, че те ще помогнат за облекчаване на оттоците, в допълнение, затоплят засегнатата област, предават от zdrave.to. Така се облекчава болката. За процедурата е необходимо да смесите водка с мед. След това, разтворът трябва да се нанесе върху възпаленото място и да го увиете с целофан и топъл плат или шал. Препоръчва се такъв компрес да се държи възможно най-дълго. Оптималното време е два часа.

Както бе отбелязано, остеохондрозата, причислена към „болестите на нашето време“, засяга всеки трети жител на Земята. Хората с тази диагноза изпитват болки в гърба и шията, а болката може да се разпространи и в раменете и дори в ръцете. Появяват се болки и в главата. При остеохондрозата междупрешленните дискове се увреждат. Неправилната диета или упражненията могат да влошат нещата. Хората с остеохондроза не трябва да употребяват алкохол и цигари, тъй като притокът на кръв през съдовете може да се забави.

Водка се прави от ръж, пшеница, ечемик или картофи, към които се добавя вода. След това съдържанието се филтрира. За да бъде кристално бистра, напитката се филтрира през филтри от кварцов пясък и активен въглен. Названието ѝ идва от думата „вода“. Алкохолното съдържание най-често е 40°, но достига до 56°. В Европа първата дестилация на ферментирала захаросъдържаща течност била направена от италианския монах-алхимик Валентиус. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Освен предпочитано мезе за водката, доматеният сок се оказва с редица лечебни и профилактични свойстваДоматите се един от предпочитаните зеленчуци, дължащо се на специфичния им аромат и превъзходните вк…Aug 11 2017skafeto.comРазкрасете се решително като мажете лицето и косата си с коктейли с… водка – ефектът е изумителенУважаеми дами, купете си половинка водка, но не за да я изпиете в приятна компания, а за да я употре…Apr 27 2017skafeto.com

loading...