Полезни съвети

Домашен здравен тест за 60 секунди: Болни ли са вътрешните ви органи? Научете отговора с най-обикновена лъжичка

Домашен здравен тест за 60 секунди: Болни ли са вътрешните ви органи? Научете отговора с най-обикновена лъжичка

Правенето на редовни изследвания е отличен начин да предотвратим евентуални бъдещи заболявания. Много често обаче направленията при личния лекар са свършили, а изследванията в частните лаборатории не са по джоба на всеки. Днес ви предлагаме един способ, който може да ни даде индикации за нещо нередно със здравословното ни състояние, което вече да ни насочи към кабинета на семейния лекар. Тестът е бърз, лесен и доста ефективен, а най-хубавото е, че не ни струва нищо.
Всичко, което ви трябва, е лъжичка и найлоново пликче, а с този лесен метод може да проврите дали всичко е наред с дихателната ви система, червата, хормоните, метаболизма, бъбреците или зъбите.
Единственото, което трябва да направите, е с лъжичката да надраскате леко отлаганията по повърхността на езика. Когато правите това, постарайте се да вземете пробата от областта на езика, която е по-близо откъм гърлото, пише специализираният сайт lekuvai.bg.Кажете сбогом на убиеца холестерол с тази лесна и вкусна напитка: Само изстискайте 3 лимона и добавете тази билкаНе е тайна, че сърдечно-съдовите заболявания са един от най-големите здравословни проблеми на нашето…Jan 10 2018skafeto.com

След това увийте лъжичката в найлоново пликче и я оставете да престои 60 секунди под ярката светлина на крушка.

Светлината от лампата помага в развитието на бактерии, затова колкото е по-силна крушката, толкова резултатът е по-видим. При здрав човек пробите ще бъдат чисти. Въпреки това, ако има много бактерии, те са с особен цвят и неприятна миризма, а това може да бъде ранен признак за проблеми с белите дробове или дихателните пътища, червата, бъбреците или хормоните.
Ако сте получили резултат с особен цвят и неприятна миризма, най-добре е да посетите лекар и да проверите за какъв здравословен проблем става въпрос. Този тест помага и в разкриването на това, че имате лош дъх, с причините на който много често хората не са наясно. Ако става въпрос за някакъв плодов аромат, това може да показва кетоацидоза, т.е. нарушение в обмяната на веществата, което може да благоприятства и развитие на диабет. Ако усетите неприятна миризма, която напомня на амоняк, е възможно да имате проблеми с бъбреците.
Все още не е време за паника, неприятната миризма не е задължително винаги да бъде признак за някакво заболяване. Всъщност най-често става дума за проблеми с небцето или венците, както и кариес.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Билката бял равнец е чудотворна! С тази отвара ще забравим за коремчето, хемороидите и стомашните проблемиБилката бял равнец може да бъде използвана, за да си помогнем сами и да поддържаме организма си здра…Dec 2 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
За умните телефони сме чували всички, нали? Възможно ли е обаче да има и "умен…
error: Съдържанието е защитено!