Домашен сироп за пушачи

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеизвестно е, че цигарите са сред най-вредните навици на хората. Те не са само силно пристрастяващи, но увреждат един куп органи в тялото ни. Съдържат над 70 вида вещества, за които е известно, че причиняват рак.

Самият дим съдържа над 4000 вещества, които действат като иританти или канцерогени. Част от дима се вдишва от пушачите, друга част се издишва, което оказва влияние върху околните. За това има термин „пасивен пушач” – човек, който не пуши, но редовно диша дим, което е още по-вредно.

Част от опасните газове са въглероден окис, азотните окиси, цианиди, амини, формалдехид, акролеин, амоняк, ацетон и др. Всеки, който има волята, трябва да спре да пуши цигари. Който не може, поне да ползва сиропа, за който ще ви разкажем в следващите редове. Благодарение на него, се изхвърлят секретите от белите дробове на пушачите.Ето как да си направим перфектната палачинка! Преродих се с тези полезни съветиПалачинките са едно от ястията, които всеки от нас обича. Няма по-приятно събуждане от това, когато …Sep 30 2017skafeto.com

По-добре е да се приготви през зимата, когато шансът да хванете кашлица с хрема и вирусна инфекция, е по-голям, отколкото през лятото.

Нужните продукти са: 1/2 кг лук, 1/2 кг кафява захар, 1 литър и 500 мл вода, сок от 2 лимона, 7 с.л. домашен мед.

Като ги набавите, сипвате захарта в подходящ съд, слагате я на котлона да се карамелизира. Разбърква се до цвят на светъл карамел. После добавяте обелен и ситно нарязан лук и се разбърква.

След това внимателно се сипва вода, разбърква се и смеската се оставя да ври на бавен огън, докато не се изпари 1/3 от течността. Прецежда се да се отстрани лукът, добавя се сокът от двата лимона и домашният мед. Разбърква се добре, докато медът се разтвори.

Налива се в стъклена бутилка и се оставя в хладилника. За прочистване на белите дробове, се пие по 1 ч.л. дневно на гладно. Пие се, докато свърши сиропа, а следващият се приготвя след 3 месеца.С тези няколко съвета ще увеличим силата на мисълта си и ще използваме позитивното мислене най-успешноВсеки човек има мисли и размишлява по най-различни въпроси. В интерес на истината, мозъкът на всеки …Sep 22 2017skafeto.com