https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Зъбоболът обикновено ни връхлита внезапно и във възможно най-неподходящия момент. Ако това се случи вечер, сънят отива по дяволите, а зъболекарските кабинети са затворени, с изключение на някои спешни центрове, които не винаги са близо до дома ни. В тези неудобни моменти на помощ ни идват тези трикове, които са простички, но действат ефикасно, а непоносимата болка бързо се изпарява.
Чаени торбички
Намокрете торбичка с чай с топла вода и я притиснете от вътрешната страна към възпалената зона. Чаените торбички са ефикасни и при кървящи венци заради танините, които съдържат.
Сол
Жабуркането и изплакването на устната кухина с подсолена вода е едно от най-разпространените средства в битката със зъбобола.
Алкохол
Вместо подсолена вода спокойно можете да извършите гореописаната прочедура с ракия. Ако имате непоносимост към тази напитка, можете да я замените с неутралната на вкус водка.Невероятно – за 5 минути можем да премахнем зъбобола, без да си отваряме устата!Казват, че сред най-непоносимите болки, които човешкото тяло може да понесе, е зъбоболът. Наистина м…Feb 20 2017skafeto.com

Сос „Табаско“
Звучи стряскащо, но сосът „Табаско“, нанесен локално върху проблемната зона дества болкоуспокояващо. Това се дължи на дъдържащия се в неко алкалоид каспиацин.
Паста за зъби
Пастата за зъби няма никакво влияние върху болката. Тя обаче може да бъде използвана като временен вариант за закрепване на разклатена коронка. С нейна помощ можем да закрепим коронката, преди да се обърнем за помощ към стоматолога си.
Черен пипер
Втриването на смлян черен пипер около проблемния зъб потиска болката, която изпитваме. Добър вариант е също така черният пипер да бъде смесен със сол.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Обичате да пийвате бира по всяко време на деня? Ето пет лечебни свойства на пенливата течностБива ли да удари човек на обяд една скара, пък да не пийне с нея и една студена бира? Особено в жежк…May 31 2017skafeto.com


loading...