малко дете

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Пазаруването с малко дете много често се превръща в истинско приключение. Всеки човек поне веднъж в живота си е виждал ужаса в очите на безпомощните мама и татко, чието малко съкровище не спира да се тръшка и плаче, докато те се опитват да напазаруват.

Оказва се, че решението на този огромен проблем може да бъде много прост и от неприятната ситуация, която привлича вниманието на всички, може да се излезе без крясъци и бой. Поне това става ясно от разказа на една млада дама, станала свидетел на подобна сцена.

Край един от отрупаните рафтове на супермаркета тя забелязала дядо и капризния му 3-годишен внук. Детето се държало крайно невъзпитано. Поведението на възрастния мъж обаче толкова я заинтригувало, че тя, без да се замисля, тръгнала след интересната двойка.

А когато разбрала какво всъщност казва дядото на внучето си, за да успокои истеричните му писъци, избухнала в смях.

Богат мъж показа на сина си как живеят бедните хора. Неговата реакция? Бащата остана безмълвен!Възпитанието на децата е дълъг и много труден процес, в който родителите трябва да проявяват търпени…Jul 30 2019skafeto.com

Докато възрастния мъж слагал продуктите в кошницата, хлапето извикало силно и поискало да вземат и сладкиши. Дядото обаче показал пълно равнодушие и казал: „Спокойно, Иване, няма да стоим дълго тук, приятелю!“.

Стигайки до касата, той взел пищящия си внук на ръце, който, седейки в количката, не спирал да плаче и да хвърля продукти по пода.

Старецът притиснал детето до себе си и със спокоен глас му казал: „Всичко това ще свърши много скоро, Иване. Още няколко минути и ще се приберем у дома. Дръж се, остава много малко, дръж се под контрол!“.

Жената била толкова развълнувана от случилото се, че на паркинга открила дядото и побързала да изкаже възхищението си от спокойствието, което той е показал по отношение на малкото дете.

Тя признала, че поведението му е невероятно, а спокойствието, което е показал, заслужава възхищение.

Все пак, въпреки всички капризи на детето, мъжът е успял да запази пълно самообладание и да разговаря с момчето със спокоен тон, полагайки неимоверни усилия да го успокои.

„Вашият внук Иван е извадил голям късмет с такъв дядо“, казала жената.

„Иван съм аз, а това крещящо дете е Алекс!“, отвърнал й спокойно старецът.

Което накарало дамата да избухне в смях 😂 .

Сашо Диков показа своето внуче (Снимки)