емилова

Д-р Емилова беше гост и в студиото на БНР. Тя е категорична, че по време на грип и грипна епидемия не трябва да се яде кисело и прясно мляко, млечна храна, сирене, кашкавал, сметана, масло, защото те съдържат казеин.
Казеин е молекула на белтък – млечен протеин, който довежда до образуването на слуз в организма.
Тялото иска да изчисти тази слуз, но се получава възпаление на синусите, хрема, синуит, ангина, бронхит, пише 24chasa.bg. По време на грип и грипна епидемия най-важното нещо е да имаме силна имунна система, която да пребори влязлата в тялото зараза.
Има няколко начина за подобно действие, различно от съветите на д-р Емилова, която казва да се пие чай с мед.Д-р Емилова съветва: Пектинът в дюлите чисти токсините. Съдържат провитамин А, витамини С, Е, В1, В6 и РРСпециално за “Труд” д-р Людмила Емилова продължава своята поредица на дълголетието. Тя е лекар с три…Oct 22 2018skafeto.com

1. Употреба на шуслерови соли
В моменти на епидемии трябва да се приема ударно количество шуслерови соли.
Кои номера и в какви дози, научете от съветите на специалиста д-р Юрукова ТУК.
2. Завишен прием на витамин С
Тук трябва да пиете дражета витамин С, които се разтварят по-бавно в стомаха, но тяхното действие трае много по-дълго, за разлика от разтворимите таблетки.
Витамин С се набавя и от полезната комбинация нарязани лимони с мед или със захар.
3. Червено цвекло
Болните от грип трябва да ядат настъргано червено цвекло, защото то е изключително важно за тяхната силна кръв, която по време на грип също може да се изтощи и човек да се разболее от странични заболявания.

4. Яжте пилешка супа
Няма друго средство против грип от гореща, ако можете да издържите и подлютена, пилешка супа.
Минералите, които се отделят от костите на пилето са изключително полезни за подсилване на организма.
Горещата супа предизвиква изпотяване, чрез което изхвърляте навън вредните токсини и микроби от тялото.
5. Кромид лук и чесън
Ако имате разстроен стомах следствие на грипа, възможно е да ви стане лошо ако ядете нарязан и намачкан с малко сол кромид лук или чесън.
Но ако нямате проблеми със стомаха, яжте ударни дози, защото веществата в чесъна и в червения лук убиват микробите и вирусите.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Мария Кънева от Бургас: Оздравях със съвет на д-р Емилова отпреди 12 г. Дотогава животът ми беше истински адД-р Людмила Емилова продължава своята поредица на дълголетието. Тя е лекар с три специалности – вътр…Jul 24 2018skafeto.com

loading...