https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Д-р Неделя Щонова е сред най-популярните български лекари. Името й нашумя покрай телевизионното предаване „Преди обед“. Зрителите получават от нея полезни съвети, свързани със здравето.

Една от рецептите, които Щонова дава, помага при кашлица и болки в гърлото, пише lekuva.net. Хубавото е, че домашното лекарство се приготвя само и единствено с натурални съставки. Освен това не отнема много време. Трябват ви само вода, мед и банани.

Слагаме в тенджера 400 мл вода и изчакваме течността да заври. След това сваляме съда от котлона и започваме с приготвянето на домашния лек.
Д-р Неделя Щонова разкри важна рецепта. Пази от куп болести, а са ви нужни само 3 прости съставки (СНИМКА)Популярната д-р Неделя Щонова цитира много полезна рецепта, призната от авторитетни медици по света …Jan 12 2017skafeto.com

Във врялата вода слагаме два добре узрели банана, нарязани на малки парченца. Как да познаете дали бананите са добре узрели? Лесно! Погледнете кората им – ако има черни точици, значи тези банани са за вас!

Изчакваме плодовете да се разтопят от високата температура, като им помагаме ръчно. Можете да ги намачкате с вилица или лъжица.

Накрая добавяме в сместа и 2 супени лъжици мед. Бъркаме усилено, за да се получи хомогенна смес.

Полученият лек се приема топъл, но в никакъв случай горещ! Цялото количество се изяжда наведнъж.

Добре е това да стане преди закуска.

Рецептата се използва редовно от д-р Неделя Щонова, тъй като детето й има проблеми с храчки в белите дробове, пише zajenata.bg. Благодарение на банановата смес излишната слуз се изхвърля от организма.

Освен това болките в гърлото спират, а кашлицата изчезва.

Домашното лекарство може да бъде използвано редовно и от пушачи за пречистване на белите дробове. Помага и на хора, страдащи от бронхит и астма.Пия по половин лъжичка сутрин и не мога да се нарадвам на себе си: кожата ми се изчисти, нямам газове, а кантарът лети надолуЕдна от най-популярните подправки – куркумата – се оказва и твърде полезна за здравето! Дължи се на …Jun 30 2017skafeto.com