Схващането на врата е изключително неприятно, а може да бъде и страшно болезнено. Най-честата причина за това състояние е прекаленото разтягане или схващане на вратните мускули, които контролират третия и четвъртия шиен прешлен. Сковаността във врата в някои случаи може да бъде предизвикана и от вродена аномалия.

Болките във врата възникват по ред причини – например ако се спи в неправилна и грешна позиция, заради спортна травма, ако се практикува дейност, при която главата често се върти с рязко движение, заради лоша поза при работа на бюро.

Също така схващането във врата ви е гарантирано, ако си държите дълго време шията в неправилна позиция – например при говорене по телефон, като държите слушалката с помощта на рамото.Азиатци показват УНИКАЛЕН метод за лечение на схванат врат! Вижте как винаги да сте във форма! (ВИДЕО)Много от нас страдат от схващане на врата. Виновни са неудобните столове и дългото стоене пред компю…Oct 31 2016skafeto.com

В допълнение, схващането на врата може да показва появата на по-сериозни заболявания. Има редица живото застрашаващи болести при човека, свързани с хипертонични мускулите на шията.

В това число спада дори възпаление на мозъка, в резултат на инфекция или кървене в мозъка. Предлагаме ви видео на доктор Алън Мандел, в която той показва няколко лесни упражнения, които облекчават болката, ако се правят всеки ден.

Той е добре известен не само в Маями, Флорида, където живее, но и в доста страни по света. Доктор Мандел счита себе си на първо място за мотиватор. Развива и благотворителна дейност. С негови средства е построен пансион и училище за глухи и трудноподвижни деца във Филипините.

„Най-голямата ми страст в живота е да помагам на децата със специални нужди, като им давам любов и образование“, признава докторът. А вие вижте видеото на д-р Мандел. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Бях развалина, но се излекувах с … водаВ края на 80-те години на миналия век доктор Батманжелидж открива метод, с който се възстановяват жи…Apr 25 2017skafeto.com

loading...