Предлагаме ви рецептата за невероятен еликсир за здраве. Съдържа шест съставки, които ви гарантират силна имунна система и тотална защита против вирусите. Препоръчваме ви го горещо, пише topactualno.com.
Трябват ни 300 грама червено цвекло, три моркова, три ябълки, две стъбла целина, един лимон, 20 грама корен от джинджифил.
Първо трябва да отбележим, че сокът трябва винаги да бъде прясно изцеден. Така полезните му качества са най-големи и най-добре ще повлияе на организма ни.
Измиваме си старателно всички посочени продукти. Червеното цвекло си го обелваме и го нарязваме на едри парчета. Морковите също ги почистваме добре и ги нарязваме на парченца.Важно за всички: Тези закуски водят до катастрофални последици за здравето!Всички знаем колко важна за добрия старт на деня е закуската.
Изследване на австралийски учени устан…
Oct 11 2018skafeto.com

Джинджифилът го измиваме хубаво и не е необходимо задължително да го белим. Взимаме си после една сокоизстисквачка и в нея започваме да изцеждаме всички твърди плодове и зеленчуци. Лимонът си го изстискваме или на ръчна сокоизстисквачка, или на цитрус преса, за да няма пулпа и парченца плод вътре в сока.
Разбира се, можем да си направим еликсира и в блендер, ако го предпочитаме по-гъст. Както и да го приготвим, това чудо става супер свежо, вкусно и пълно с витамини.
То е гаранция, че ще укрепим здравето и имунната си система за есенно-зимния сезон и ще се защитим добре от вирусите и грипа.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Баба Гина от Лехчево: На сума народ съм дала рецептата си за здраве, един недоволен няма!Баба Гина Трифонова от село Лехчево признава, че стига да може, би помогнала на всички – затова и сп…Oct 2 2018skafeto.com

loading...