врата и гърба

Без значение на каква възраст сме, не е изключено да се сблъскаме с ужасните болки във врата и гърба. Възможно е да се случи, защото сме спали на криво или пък, защото сме прекарали дълго време на течение, когато сме били току-що изкъпани или пък изпотени. Каквато и да е причината за това, трябва да намерим някакъв начин, който да ни отърве от тези неприятни болки.

В много от случаите почти никакви хапчета не помагат, а болките тряат с дни и ние изобщо не можем да се почувстваме пълноценни личности. В този ред на мисли, днес сме решили да ви разкрием няколко трикчета, които можем да използваме, когато ни налегнат нежеланите болки.С този метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио ще забравите за всякакви болки в ставите!Кое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата изк…Jul 6 2017skafeto.com

Важно е, колкото и странно да звучи, да ходим с обувки, които са ни удобни. Стъпалата са основата, на която се крепи тялото ни и ако обувките ни не са ни удобни, от там се изкривява и цялата ни стойка, което води до най-различни болешки.
Препоръчително е да прибавим калций към храните, които консумираме редовно. Хубаво е да заложим на кисело мляко, сирене, кашкавал, прясно мляко, а ако е необходимо дори можем да приемаме таблетки калций, но само след консултация с лекар.

Ако това се случва през студените месеци от годината и нямаме възможност да се излагаме активно на слънце, добре е да приемаме витамин D, който по принцип си набавяме от слънчевите лъчи. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Как да се преборим с кашлицата според народната медицина?Няма спор, че кашлицата може да бъде страшно болезнена, отвратителна и досадна. Няма човек, който да…Mar 10 2017skafeto.com


loading...