цигари

Въпреки непрекъснато увеличаващите се ограничения, налагани на пушачите, както и стремително покачващите се цени на тютюневите изделия, много са онези, които не си и помислят да се откажат от любимия си порок.

Ако пушите или скоро сте се отказали от тази зависимост, трябва да опитате една напитка. Вашите дробове ще ви благодаря за това. Тютюнопушенето е доста силен навик, но никога не е твърде късно да се откажете от него. Как да разпознаем сигналите на организма, че прекаляваме със захарта?Три чаши на ден от тази напитка удължават животаНово изследване на учени от Китай установи, че три чаши на ден от определена напитка удължават живот…Mar 6 2019skafeto.com

Цената на пристрастяването Пушенето е вредно за здравето. Всеки човек е чувал тази фраза повече от веднъж в живота си. И това твърдение е вярно, пише zdrave.to. Не е тайна, че този лош навик струва живота на хиляди хора по света всяка година. Това обаче не пречи на много хора да продължат да пушат.

Тютюнопушенето причинява много здравословни проблеми, а тревожните данни потвърждават това: 1,2 милиона души умират в Европа само годишно поради причини, пряко свързани с тютюнопушенето! И ако погледнем цифрите по света, ще видим, че те надхвърлят 5 милиона души. Въпреки че кампаниите срещу тютюнопушенето се провеждат редовно и все повече хора се отказват от тази зависимост, този процес е много бавен.

Детоксикацията на човешкото тяло не се постига след няколко дни. Увреждането на белите дробове обикновено е тежко и необратимо. Това твърдение, обаче остава в миналото. Днес е известна тайна, че ще може да се помогне както на пушачите, така и на тези, които се отказват. Уникална напитка насърчава детоксикацията на белите дробове.

Каква е силата на напитката?
Напитката се състои от три основни съставки: куркума, джинджифил и лук. Тези три компонента сами по себе си са от голяма полза за човешкото тяло. Но в комбинация те образуват мощна детоксикираща напитка.

Куркумата, която идва от Индия, е световно известна със своите уникални лечебни свойства и ярък златист цвят. Това растение има високо съдържание на минерали и витамини. Куркумата е известна и с многобройните антивирусни и антибактериални свойства. Тази култура помага при лечението и на сериозни заболявания, така че лекарите със световна репутация препоръчват тя да бъде включена във вашата диета.

Вероятно сте използвали джинджифил като лекарство за стомашни разстройства, както и за приготвяне на вкусна салата. Въпреки това, тази подправка има много други предимства, например, тя намалява излишната слуз в белите дробове – много често следствие на тютюнопушенето. И лукът не остава по-назад. Тази подправка има мощни антиоксидантни свойства, както се вижда от научни изследвания.

Как да приготвите напитката?
Необходими съставки: 2 супени лъжици куркума; 400 грама лук; корен от джинджифил (с размер на палеца); 400 грама натурален подсладител (мед, кленов сироп и др.); 1 литър вода.

Подготовката на напитката се препоръчва в следния ред: Смесете подсладителя с водата и поставете в съд на огъня, докато започне да кипи. Нарежете лука и джинджифила, добавете ги към сместа, като разбъркате до кипене. Добавете куркумата и намалете топлината до половината. Сварете 15-20 минути. Получената маса се прецежда чрез тензух. Охладете напитката до стайна температура, след това я поставете в хладилника.

Детоксикиращата напитка трябва да консумира по 2 супени лъжици на ден. Едната трябва да се пие сутрин, а втората вечер, два часа след хранене.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Внимание: Любима на всички напитка води до преждевременна смъртИма неща, за които по принцип сме приели, че са много полезни за здравето. Така си знаем от ранна де…May 20 2019skafeto.com


loading...