старчески петна

С напредването на възрастта все по-често по лицето и други области на кожата се забелязва появата на пигментни петна, познати като „старчески петна“. За мнозина това се оказва сериозен проблем, тъй като влияе отрицателно на самочувствието им пред колеги, приятели и близки. Някои се примиряват, но повечето си купуват предлаганите от фармацевтични компании кремове и лосиони, с надеждата те да им помогнат. За съжаление, те са недостатъчно ефективни и при това, по правило, съдържат химически съединения с небезопасен за кожните клетки ефект.

При това положение не е изненадващо дерматолози с напредничаво мислене да се обърнат към природните средства.С този невероятен тест можете да определите „лошите петна“ в зрението си! Заслужава си да опитате!Периферното зрение на всеки е развито в различна степен. С този невероятен тест можете да определите…Apr 17 2017skafeto.com

Една натурална рецепта , проверена успешно върху стотици пациенти с подобен проблем, представлява третиране на пигментните зони със смес от сок на лук и ябълков оцет.

Тези съставки се характеризират със следните полезни свойства: ябълковият оцет съдържа значително количество хидрокси киселини, които действат в поска премахване на мъртвите кожни клетки; свежият сок от лук е ефективен при редица заболявания на кожата и предотвратява нейното увреждане, поради съдържащите се в сока антиоксиданти.

Конкретно, приготвянето на лечебната смес се състои в следното:  нарязвате на парчета една средно голяма глава стар лук и я смесвате с 2 с.л. ябълков оцет; с помощта на блендер хомогенизирате напълно сместа; накисвате в нея памучен тампон и разтривате внимателно засегнатите зони. Повтаряте тази процедура в продължение на месец. С изненада ще установите, че още в края на първата седмица петната са почнали да избледняват! Опитайте, ако не вярвате!Нанесете го на всички белези, бръчки или петна по кожата си и вижте как те изчезват за няколко минути!Чувствали ли сте се неудобно, защото по кожата на лицето ви има белези, бръчки, петна или каквито и …Apr 9 2017skafeto.com

loading...