Илачите на Ванга

Пророчицата Ванга е известна с предсказанията си и с факта, че приживе е помогнала на много хора, които са отивали при нея с проблеми. Освен с чисто емоционални тревоги, Ванга е помагала на хората и със съвети за здравето. Ето и някои от илачите, които баба Ванга е препоръчвала на хората.

Първият лек е за акне. Ако имаме такъв проблем, пророчицата препоръчвала да направим компрес на лицето с топла кърпа, която сме напоили в чай от маточина, сапуниче и черен бъз.

Следващият от илачите е за безсънието. За да се преборим с него трябва само да се снабдим с килограм речен пясък. Оставяме го да заври в голямо количество вода. След това, когато водата изстине, поливаме страдащия с нея и той няма да има повече проблеми със съня.Съветите на Ванга: Къщата не трябва да остава без тези неща! Носят ни пари и късмет!Пророчицата Ванга многократно се е доказала и е помогнала на много хора. Освен чрез дабрата си, тя п…Jul 18 2017skafeto.com

Следващият съвет е по отношение на болките в стомаха. За да се преборим с тях, ни е нужно само да си приготвим чай от босилек, лайка или джоджен. За да стане чаят лековит, трябва да разтворим 1 с.л. от билката в 500 милилитра вода. Оставяме да поври за три минути, след което пием по една чаша от чая всекидневно след хранене.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Пророчицата Ванга: Космонавтите ни скриха това що видеха гореТези дни се навършиха точно 29 години, откакто вторият български космонавт Александър Александров из…Jun 16 2017skafeto.com


loading...