миене на лице

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Добрият външен вид е това, което всички искаме да постигнем, особено жените. Това, което влияе на качеството на нашата кожа, е нездравословният начин на живот, замърсяването, както и много химикали. Ето защо много хора имат проблеми със запушените пори, акнето, бръчките и др.
Много жени правят всичко възможно, за да се справят с този проблем. Обикновено те купуват търговски продукти, които обещават да помогнат, но това съвсем не е така, пише zdrave.to. Някои от тях освен че са много скъпи също са и наситени с различни химикали, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза.
Кожата на лицето ни е много деликатна. Трябва да внимаваме какво ще използваме.

В тази статия ще ви представим невероятен инструмент, който ще ви помогне да лекувате акне, бръчки и много други кожни проблеми, без да причиняване на странични ефекти.
Сода за хляб и кокосовото масло са 2 съставки, които са изключително полезни. Народната медицина ги използва и лекува всеки проблем с кожата. Те имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които са изключително ефективни. Можете да използвате това лекарство като ежедневен лосион.
Содата е кристално съединение, което обикновено се продава под формата на прах. Тя може да подобри качеството на кожата ви и да ви помогне да излекувате акнето. Може да се използва и като дезодорант и за избелване на зъби. Тази съставка балансира рН на кожата, защото притежава амфотерни свойства.Край на хемороидите! Този мехлем ги премахва веднъж завинагиМехлемът, което ще ви представим днес, може да се използва не само за премахване на хемороиди, но и …Apr 17 2017skafeto.com

Кокосовото масло също добре третира кожата ни. То е пълна с хранителни вещества, които правят кожата чиста и хидратирана.
Разгледайте нашата рецепта
Необходими съставки:
2 супени лъжици кокосово масло;
1 супена лъжица сода за хляб.
Начин на приготвяне:
Използвайте малка купа, за да смесите добре съставките.
Ще получите паста, която трябва да нанесете върху кожата си с помощта на кръгови движения.
Оставете сместа на лицето за 10 минути. Измийте обилно с топла вода.
След това не се нуждаете от овлажнител, тъй като кокосовото масло дълбоко овлажнява кожата ви.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Великата рецепта на Мураков прави чудеса! Прогонете артритните болки с помощта на лесен и евтин мехлемПриродните лекове винаги привличат нашето внимание. В повечето случаи те оправдават очакванията да с…May 16 2017skafeto.com