Как да победим глада

Да победим глада когато имаме вълчи апетит, е почти мисия невъзможна. Има обаче някои хитрини, които могат да ни помогнат да влезем по-бързо във форма за плажа. Ето няколко съвета от специалистите, които ще ви окажат съдействие в трудната битка. Пийте по една чаша топла вода половин час преди хранене и когато само се сетите, че сте гладни. Водата може да замените с чай или кафе без захар.

Излъжете апетита си като си сипвате храна в малка чиния. Хем тя ще изглежда пълна, хем количеството ще е по-малко. Дъвчете продължително всяка хапка. Яденето не трябва да продължи по-малко от 20 минути. Винаги ставайте от масата леко гладни. Никога не яжте пред телевизора. Основното количество храна, което ядем за един ден трябва да е на закуска и обяд. Вечер не бива да се тъпчем. Когато сме поканени на гости или тръгваме за работа, е задължително да сложим нещо леко в уста. Дневният калориен прием не трябва да надвишава 1500-1800 калории.Само за денонощие ще свалите 3 килограма с лунната диета! Ето кога да я правим през 2018-а (ПЪЛЕН КАЛЕНДАР)Съществуват доста теории за влиянието на Луната върху човека и неговия организъм. В основата на пове…Feb 6 2018skafeto.com

За да се заситете по-лесно по време на храна десетина минути поговорете с близките си или почетете вестник или книга. Така в мозъкът ви ще постъпят сигнали, че стомахът не е празен. Използвайте за храна продукти с високо съдържание на белтъци и сложни захари. Такива са грах, боб, сухо месо или риба.

Използвайте зеленчуци, които съдържат влакна или пълнозърнести храни. Създайте си режим на хранене и яжте само в определени часове. Залъжете глада с ароматерапия. Ако ви се хапва шоколад го помиришете. Обличайте дрехи прилепнали по тялото. Ако почнат да ви стягат това действа като убиец на глада. Заложете на домашна храна. В полуфабрикатите се съдържат вещества, които стимулират апетит.

Алкохол, пикантни сосове, сладки неща също стимулират апетита. Яжте по на често, но по-малко.Целият Фейсбук пощуря по диета №1 с грейпфрут – ето как да свалите между 3 и 6 килограма за една седмицаВ разгара на сезона на цитрусовите плодове ви предлагаме най-нашумялата и споделяна през последните …Feb 6 2018skafeto.com


loading...