Кожните папиломи са доброкачествени тумори, причинени от човешкия папиломен вирус (HPV). Те са по-скоро козметичен проблем, отколкото медицински. Премахването им всъщност е доста лесно. Процедурата може да се направи дори у дома!
Дъг Уилън, практикуващ лекар от Ню Йорк, предлага много просто решение на този проблем. Той съветва да се използва ябълков оцет, пише zdrave.to. Сложете малко ябълков оцет на памучен тампон или на чиста кърпа и овлажнете папилома три пъти на ден. След няколко дни ще видите как папиломата променя цвета си. Направете процедурата няколко седмици, докато тя изчезне.
Как да премахнете папиломите по кожата у дома: Този метод бие всички по ефективност! (СНИМКИ)Дори Ванга е поставяна зад него! Хората от селото на пророка дядо Влайчо разкриха мехлема му против шипове и дископатияМнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите земи. Влайо Жечев се ражда на 15 …Nov 7 2017skafeto.com

„За да направите процедурата по-безопасна, разредете оцета с малко количество вода, преди да третирате папиломата,” съветва д-р Дъг Уилън.
Много хора се страхуват от лечението с народни средства. В действителност, в процеса на премахване на папилома, той може да бъде наранен, без да премахне засегнатите клетки напълно. Последиците от такива проблеми могат да бъдат ужасни, дори рак на кожата!
Ето защо, в особено тежки случаи, за да не се рискува, е по-добре да се посети лекар.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Великата рецепта на Мураков прави чудеса! Прогонете артритните болки с помощта на лесен и евтин мехлемПриродните лекове винаги привличат нашето внимание. В повечето случаи те оправдават очакванията да с…May 16 2017skafeto.com


loading...