детоксикация

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Детоксикацията е процес, при който от тялото се извеждат вредните вещества и токсините. Той спомага изключително много за поддържане на добро здраве, красива кожа, здрави нокти и коса.

И ако ние не винаги се сещаме, че тялото ни се нуждае от детоксикация, то организмът ни има начини, по които да ни го напомни. Ето колко лесно можем да разберем, че се нуждаем от детокс програма:Какво трябва да знаем преди да правим детокс програми?След празниците определено се чувстваме тежки и пренатъпкани. И дори да не сме качили някакви килогр…May 8 2019skafeto.com

Един от сигналите, които ни подсказват, че имаме нужда от детоксикация, е запекът. С консумирането на храната приемаме много консерванти, химикали и оцветители. Червата трябва по някакъв начин да се справят с тези токсини и това може да ги разстрои и да доведе до запек.

„Замъгляване на мозъка“ – още един сигнал, че имаме нужда от детоксикация. Ако се чувстваме замаяни, объркани и не можем да се концентрираме дори и сутрин след стабилен сън през нощта, вредните токсини може да са причината. Те причиняват поредица от реакции, като пресушаване на основните витамини и минерали, които помагат на тялото да функционира. Получава се нещо подобно на това да сложите некачествено масло в автомобила си.

Ако дезодорантите не ни помагат да се справим с лошите миризми, това също може да се дължи на натрупване на прекалено много токсини в организма. Токсините могат да ни накарат да миришем! Когато са усвоени, те произвеждат газове и миризми, които излизат през порите и могат да ни придадат неприятна миризма.

Болките в ставите и мускулите, които не са причинени от нещо конкретно, също са сигнал за необходимост от детоксикация. Болките в тялото са индикатори, че имаме нелекувано възпаление в тялото и ако няма друга причина за него, можем да опитаме с детокс.Най-мощната детоксикация на организма по време на сън: Отровите си отиват неусетно и завинагиТова ще ви го каже всеки доктор: за да функционира правилно, човешкото тяло от време на време трябва…Dec 18 2018skafeto.com