коремче

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Зимата отмина и все по-често заставаме пред огледалото в дилема какво да облечем. Когато установим, че любима дреха вече не ни стои добре заради тревожно уголемено коремче, изпадаме в тих ужас.

Може би няма жена, която да не изпитва ужас щом се заговори за стегнати коремчета. Не, не за друго, ами всяка дама има някое излишно килограмче или сантиметърче в тази област на тялото й, което я докарва до лудост.
Често пробваме какви ли не упражнения и диети, но коремът остава. И какво да правим сега?
Сайтът jenata.blitz.bg събра петте вида разплути коремчета, които най-често тормозят жените. Сега ще ви разкрием на какво се дължат те и как да се справите с тях:Легендарната яйчена диета на Маргарет ТачърТази яйчена диета е разработена от диетолози от английска клиника специално за бившия премиер на Вел…Apr 5 2019skafeto.com

1. Алкохолно коремче
Работата е много проста: ако пиете прекалено много алкохол, той ще започне да се „показва” на корема ви. Най-добрият начин да се справите с алкохолното коремче е да спрете да пиете твърде много алкохол. Очевидно, нали?
Но защо алкохолът причинява появата на корем? Първо, това е така, защото алкохолът не позволява правилното храносмилане на храната, и второ, той съдържа много калории, които са основните виновници, когато става дума за корема мазнини.

2. Корем, причинен от бременност
Това вероятно е най-сладкото коремче, а също и нещо важно за майката и детето, защото мастната тъкан в корема всъщност защитава детето ви, когато е в утробата ви. Въпреки това, след като бебето пристигна в този свят, няма нужда от тази допълнителна защита и можете да си позволите да загубите всички допълнителни сантиметри.
Лесно е да се каже, но как да се направи? Най-добре е да започнете с упражнения – намерете най-доброто за вас и действайте.

3. Корем, причинен от стрес
Това е почти като оксиморон, защото от стрес уж се слабее. Но за съжаление, това не е така. Това се случва, защото когато сме стресирани ядем много нездравословни неща и не даваме на тялото достатъчно почивка и време да се възстанови.
Най-добрият начин да се справите с този вид корем е да започнете правилен хранителен режим и са намалите стреса.

4. Корем, причинен от хормони
Понякога коремната мазнина се натрупва заради хормонален дисбаланс. Когато се сблъскате със ситуация като тази, няма много какво да направите. Въпреки това, в съчетание с лекарствата, здравословен живот и упражнения може и да се отървете от излишните килограми в тази област.

5. Корем, издут заради газове
Нищо не е по-лошо от това да имаш подут корем, пълен с газове. Не само, че е изключително неудобно, но също така е и изключително нездравословно защото може да доведе и до язва. Най-добрият начин да се справите с това е да се уверите, че не ядете храни, които причиняват газове.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Любо Нейков неузнаваем: Комикът свали ударно 15 кила с диетата на Марта ВачковаЛюбо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма. Този път комикъ…Jan 27 2019skafeto.com