Парче сметанова торта, шоколад с кафе, вкусна сиропирана баклава или просто бонбони – трюфели… Има ли кой да им устои? Човек трябва да е с драконова воля, за да реши да спре със сладкото. И не само да реши, ами и да успее.

За да се погрижат за фигурата си мнозина са се опитвали да ограничат сладкишите. За съжаление е толкова трудно, нали? Ние обаче ще ви разкрием един начин, който ще ви помогне в неравната битка.

Естествено – ще има нужда от силна мотивация от ваша страна. Трябва да отбележим, че много често ни се иска да си хапнем нещо сладичко и това съвсем не е без причина. Особено когато отслабва, тялото има по-малко енергия. Точно затова хапваме и например шоколад. Сладкото действа като енергийна бомба в такъв случай, но ефектът е краткотраен.Всички полудяха по тази бърза и лесна рецепта. Тя подобри имунитета и намали значително болката в костите и ставите!Ако имате проблеми с вашите кости и стави, има лекарство за това. При това се прави супер бързо и ле…Mar 15 2017skafeto.com

Но има заместител, който на всичкото отгоре е и много полезен

Сусам. Той съдържа калций, магнезий, витамини А, Е, С и група Б. Сусамът ще даде на тялото ви енергия, но няма да окаже влияние на теглото. А ето и една вкусна рецепта. Направете си сусамово мляко. Трябват ви 100 грама суров сусам, 2 чаени лъжици мед, 1 литър вода.

Сложете семената във водата и ги оставете да престоят през нощта. На сутринта ги отцедете (не изхвърляйте сусамовата вода), измийте ги, изсипете в блендер и добавете чаша вода и мед. Смелете, добавете останалата сусамова вода и пак разбъркайте в блендера. Пийте от това мляко по една чаша сутрин на гладно. За няколко дни неестественото желание за сладко ще изчезне. Вие сте на ход!
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Укротете порива за сладко! Ето как да стане товаПо-долния анализ е предназначен преди всичко за нашите читателки, които – несъмнено – винаги се боря…May 4 2017skafeto.com


loading...