вино

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки път, когато стане дума за юбилей на столетник, наред с хубавите пожелания започваме да говорим и за тайната на дълголетието. Да доживееш 100 е отколешна мечта на човечеството. Дали обаче става дума за гени, начин на живот или низ от случайности, медицината все още не може да отговори категорично.
Ани Уилсън102-годишен пловдивчанин разкрива тайната на дълголетието102-годишен пловдивчанин нито веднъж през дългия си и достоен живот не е приеман в лечебно заведение…Mar 29 2019skafeto.com

През целия си съзнателен живот някои хора се стараят да живеят здравословно. Това от своя страна им поставя големи ограничения и ги подлага на огромни лишения.
Ани Уилсън

Днес ще ви разкажем за една американка, която по невероятен начин е успяла да доживее до 109-годишна възраст, а съвсем наскоро имаше рожден ден.

Става въпрос за Ани Уилсън от американския щат Северна Каролина, пише zdrave.to. Тя споделя в интервю, че няма тайна за дълголетието си.

Важно е да се отбележи обаче, че Уилсън има своеобразен ритуал, който е свързан с алкохола и който според нея е довел до тази достолепна възраст.

„Много хора ме питат за дълголетието, но аз им казвам, че не правя нищо особено, просто се наслаждавам на живота„, споделя американката.

Това, което е правила в продължение на дълги години жената, е да пие всеки петък по чаша вино.
„Непрекъснато ме питат какво точно правя, но аз просто живея и това е всичко.“
Ани е израснала на малка ферма, а родителите й са имали 10 деца, от които 8 момчета.

„Имахме страхотно време. Не знаех какво е скука, нито самота. Живеехме във фермата като голямо семейство и правехме това, което се изискваше от нас.“
Съпругът на Ани е починал през 1993 г., а всичките й братя и сестра вече са мъртви. Ани Уилсън празнува своя 109-ти рожден ден с по-младите си приятели и приятелки в Шарлот.

Поради възрастта си, Ани Уилсън е истинска местна знаменитост и случаят й „затруднява“ учените, които все още не могат да разберат защо някои хора умират от старост на 50-годишна възраст, докато други живеят повече от сто.

Вече е известно, че жените са по-склонни да живеят до 110 години, отколкото мъжете, а белите хора са със 70 % по-склонни да достигнат такава възраст, отколкото други раси.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Разкрита е тайната на дълголетието на кралица Елизабет IIОпределено кралица Елизабет II е на преклонна възраст, достойна за уважение и възхищение. Съвсем ско…Mar 22 2019skafeto.com