кисело мляко закуска

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Много хора, които следват фигурата си, консумират кисело мляко за закуска. Така те смятат, че постъпват правилно за тялото си и вярват, че киселото мляко е идеална диетична храна. Въпреки това лекарите казват, че кисело мляко за закуска е лоша идея, която може да причини много вреда.

Според лекарите киселото мляко, изядено на гладно, напуска стомаха твърде бързо и това може да бъде придружено от вредни ефекти. Стомахът по това време все още продължава да работи и синтезира храносмилателни ензими и солна киселина.

Ако използвате кисело мляко между храненията, тогава няма подобни вредни ефекти. Овесената каша обаче беше и остава оптималният във всички отношения вариант за закуска. Обгръщайки стените на стомаха, овесената каша не само я предпазва, но и предотвратява чувството на глад твърде бързо.

Овесената каша може да се вари във вода или мляко. Ако нямате проблеми с мазнините, тогава можете да добавите малко масло към овесената каша – по този начин кашата ще бъде по-вкусна и удовлетворяваща.

Виж още:От 1 кофичка кисело мляко и закуската за цялото семейство е на масатаПрилагането на семейни рецепти винаги е вкусно и приятно занимание. И не защото с течение на времето…Nov 3 2019skafeto.com

Проф. Донка Байкова с разкритие: Искате да се самоубиете? Яжте кисело мляко и кренвиршиШокиращо разкритие направи известният диетолог и специалист по храненето професор Донка Байкова. „Ку…Jun 11 2019skafeto.com