пренебрегваме

Много често се случва да изпитаме някаква болка и изобщо да не й обърнем внимание, надявайки се да мине от само себе си. Понякога дори си мислим, че няма нужда да се тъпчем излишно с лекарства, но тези предположения не винаги са правилни, като понякога дори могат да се окажат много опасни.

Поради тази причина днес сме решили да ви разкрием, кои са коремните болки, които не трябва да пренебрегваме, защото могат да бъдат сигнал за сериозни заболявания, които може да успеем да избегнем.Важно за здравето: Тези 5 храни правят черния дроб като новЗа никого не е тайна, че черният дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло. Той се грижи за…Apr 18 2019skafeto.com

Болката около пъпа може да бъде причинена от стомашни неразположения като например запек или газове. В такъв случай можем да вземем лаксатив или медикамент против образуване на газове. Ако болката продължава повече от две седмици, имаме нужда от лекарско мнение.

Паренето над слънчевия сплит може да бъде сигнал за гастроезофагеален рефлукс. От него можем да се отървем като вземем хапче за киселини и избягваме консумацията на мазни храни. Ако обаче в продължение на няколко седмици паренето не изчезне, е добре да се посъветваме с лекар.

Внезапната болка около пъпа, придружена с гадене, температура, повръщане, втвърдяване на коремните мускули може да бъде сигнал за възпален апандисит. Той трябва да бъде третиран, без да се губи време, защото може да се спука и да се инфектират вътрешните органи. Втърдяването на коремните мускули е знак, че инфекцията е започнала да се разпростира. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Ето защо чушките са полезни за сърцето и белия дробЧушките са един страхотен зеленчук, който освен много вкусен е и много полезен. Разбира се, няма на …Apr 17 2019skafeto.com

loading...