Д-р Галина Шаталова е прочут руски лекар, защитила дисертация по сърдечна хирургия. За нея пречистването на артериите е основен фактор за здраве и живот!
Пречистването на артериите е от огромно значение за здравето и живота на абсолютно всеки човек след 30-годишна възраст. С времето стените на нашите артерии изгубват алестичността си, а от вътрешната им страна се натрупват множество плаки, които са изключително опасни за живота.
Ако не се пречистят навреме, запушените артерии могат да доведат до хипертрофия на сърдечния мускул, а оттам до редица сърдечно-съдови заболявания, включително и инфаркт.
Д-р Галина Шаталова остави редица ценни съвети и рецепти за здраве, сред които е и начинът за пречистване на артериите.Д-р Стефан Митев би тревога: Внимавайте много с алтернативните лекарства, не правете богати поредните лъжциД-р Стефан Митев е асистент по гастроентерология и един от основателите на неправителствената органи…Apr 17 2018skafeto.com

Д-р Галина Шаталова (умира 2011 година) обаче препоръчва велик начин за пречистване на артериите, който трябва да се прави веднъж на всяка година, за да застраховаме здравето си. Тя е сред най-популярните руски учени, защитила е дисертация по сърдечна хирургия, а освен това е учен-биолог и изследовател. Оставила е огромно научно наследство за поколенията, едно от които е и тази уникална рецепта за пречистване на артериите.
За целта трябва да си направим една билкова смес от чаена чаша семена от копър, две супени лъжици корен от валериан – задължително смлян и една супена лъжица натурален мед.

Трябва ни един термос, в който първо се изсипват копъровите семена, заедно със смления корен от валериан и се заливат с един литър и половина вряща вода. Оставят се да престоят за цяло едно денонощие в добре затворения термос. След това течността се прецежда и се добавя към нея меда като се разбърква хубаво.
Получава се общо около два литра от течността, която съхраняваме в хладилник и приемаме по супена лъжица три пъти през деня, но задължително 20-30 минути преди ядене.
Курсът на лечение за пречистване на артериите продължава докато не изпием цялата тази течност, след което спираме употребата чак до идната година.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник doctorbg.netЛюбо Нейков продава родната си къща: Комикът прибира баща си в София, слага го под лекарско наблюдениеЛюбо Нейков имал намерение да обяви за продан родната си къща в Червен бряг, където само преди някол…Apr 22 2018skafeto.com

loading...