https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Обзалагаме се, че всички жени мразят черните точки по кожата и всяка търси ефективен начин да се отърве от тях. Ако пъпките и акнето трябва да бъдат лекувани под лекарски грижи, то почистването на порите у дома е доста лесно.
Днес ще споделим с вас една рецепта за пилинг-маска против черни точки, пише zajenata.bg. Но това не е обичайната смес от различни съставки, а пилинг-маска от само 1 компонент, която буквално дърпа цялата мръсотия от порите. Освен това, тя ще ви спаси от нежеланото окосмяване по лицето и ще стегне очертанията му.

Тази златна маска прави чудеса! Ще изглеждате с 15 години по-млади само за секундиВсеки от нас остарява. Остаряването е нормален процес, който никой от нас на този етап не може да из…Nov 11 2017skafeto.com

Пилинг-маска против черни точки
ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:
1 яйце;
хартиени салфетки.
ПРИЛОЖЕНИЕ:
Разделете жълтъка от белтъка. Трябва ви само белтъкът.
Почистете лицето, потупвайки го с кърпа. Нанесете слой белтък с подходяща четка. Опитайте се да го разпределите равномерно. Сега вземете хартиените кърпички и ги наложете върху цялото лице.
Над салфетките нанесете още един слой от яйчен белтък.
Оставете маската за 40 минути. През това време маската ще се втвърди. Ще усетите стягане на кожата – това е съвсем нормално. След този период започнете бавно и внимателно да отлепяте маската отдолу нагоре. Нанесете ежедневен хидратиращ крем.

Ефектът се забелязва още след първото й прилагане. Незабавно ще почувствате как кожата ви започва да диша, а поглеждайки смъкнатата маска, ще видите какво досега се е намирало върху кожата ви! Правете тази процедура веднъж седмично за поддържане на чистотата на лицето или, ако е необходимо, по-често, ако кожата ви е склонна към бързо запушване на порите.
Можете да добавите лимонов сок към белтъка или активен въглен.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!С тази маска забравих за косопада! Прави се лесно и бързо, а ефектът е мигновенКосата е един от отличителните белези на всяка жена. Всяка дама държи косата й да е в перфектно съст…Nov 25 2017skafeto.com