https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Диабетът е една от най-разпространените болести на нашето съвремие. Ако такава диагноза вече е поставена, вероятно е назначено съответното лечение. Много хора обаче не подозират, че дори и никога да не са имали диабет, с напредването на годините, увеличаването на телесното тегло и заобикалящия ни стрес рисковете се увеличават. С този простичък тест можете само за минута-две да проверите дали сте застрашени от коварното заболяване или не се намирате в т.  нар. преддиабетно състояние. При него нивата на кръвната захар са над установената норма, но все още под границата на диабета. При него е и значително по-лесно да се вземат съответните мерки за подобряването на показателите и елиминирането на риска. Ето какво представлява тестът.
Хванете един пръст в случай, че сте мъж, не дръжте нито един пръст, ако сте жена.Вижте това странно нещо! Чашка от него прави чудо за стомаха, обмяната на веществата и диабетаПогледнете странното нещо на снимката. Сто процента почти всички от вас сте решили, че е карфиол. Е,…Jul 17 2017skafeto.com

Дръжте един пръст в случай, че сте над четиридесет, два пръста, ако сте на повече от петдесет, три пръста, ако сте над шестдесет и нито един в случай, че сте под 40-годишна възраст.

Дръжте един пръст, ако смятате, че не сте достатъчно физически активни и нито един, ако смятате, че физическата ви активност е нормална. Дръжте един пръст в случай, че някой в ​​семейството ви има диабет, а нито един в ​​случай, че никой няма тези проблеми сега или в миналото. Дръжте един пръст, ако имате проблеми с хипертония и нито един, ако кръвното ви налягане е нормалните граници. Задръжте три пръста в случай, че сте с наднормено тегло, два пръста в случай, че сте по-дебели, отколкото трябва да бъдете, един пръст, ако сте малко по-дебели и нито един, в случай че имате нормално телесно тегло. След като приключите с този тест, пребройте колко пръста държите. Ако държите пет или повече пръсти, тогава вие вероятно сте в преддиабетно състояние. След като има такъв риск, най-добре е веднага да се консултирате с вашия лекар и да си направите необходимите кръвни изследвания.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Не подценявайте сигналите на тялото си: Как да познаем диабета?Диабетът е един от най-често срещаните здравословни проблеми на съвремието ни. Често той е наследств…Jun 29 2017skafeto.com