допелхерц гел

Ммм, цялата къща ухае апетитно. Обожавате това време, когато семейството се е събрало, а трапезата прелива от различни изкушения – сладки, солени, мезета, пържени храни, нали е празник – днес е разрешено. А баща ви настоява, че тази година червеното му вино и ракията са ненадминати. Е, как да устои човек!? Всичко върви чудесно до момента, в който усещате парене и болка зад гръдната кост. Познавате това чувство, нали? Отново досадните стомашни киселини.

Добре, че в компанията има лекар, който веднага обяснява, че това състояние се нарича пирозис и се дължи на връщането на стомашната киселина, към хранопровода (т.нар. рефлукс). Нормално на входа на стомаха има мускул, който пропуска храната на порции от хранопровода към стомаха, но ако по някаква причина този муслул не се затваря правилно, стомашният сок може да се върне в хранопровода и да причини болка. Стомашният сок съдържа солна киселина и при попадане в хранопровода „изгаря“ лигавицата, която не е пригодена да издържа на толкова силна киселинност.

Най-честите причини за появата на стомашни киселини и рефлукс са грешки в диетата – прекалена консумация на дразнещи храни и напитки като силно пикантни ястия, алкохол, кофеин, пържено, тестени изделия, торти, трудни за храносмилане храни и други. А вие опитахте от всичко на трапезата, нали?

Спокойно, има лесно решение – Допелхерц актив Гел против стомашни киселини и при рефлукс.

След прием Допелхерц Гел против стомашни киселини формира защитен слой  върху стомашното съдържимо  и възпрепятства връщането на киселината към хранопровода. Така бързо и ефективно се облекчават симптомите, свързани със стомашни киселини или рефлукс. По време на действието си Допелхерц Гел против стомашни киселини не нарушава нормалния храносмилателен процес.

Продуктът се предлага под формата на индивидуални дози (сашета), които са удобни за прием навсякъде без необходимост от вода. Индивидуалната опаковка е компактна и здрава и ако често страдате от подобни проблеми лесно можете да носите няколко сашета със себе си и да бъдете подготвени. Важно е да се знае, че Допелхерц Гел против стомашни киселини трябва да се приема след хранене. Ако дозата се приеме преди или по време на хранене той се смесва частично с храната и не може да постигне желания ефект.

Съществуват и други причини за появата на стомашни киселини и рефлукс. Наднорменото тегло е рисков фактор, тъй като увеличава налягането в стомаха. Подобен ефект може да се получи и при носенето на прекалено тесни дрехи и колани. Приемът на някои лекарства може да увеличи стомашната киселинност, други могат да оказват влияние върху свиването и отпускането на мускулатурата, което да засегне и стомашната мускулатура. По време на бременност промяната в хормоните, често води до релаксация на мускулите и това създава предпоставка за поява на киселини.  Допелхерц актив Гел против стомашни киселини и при рефлукс може да се използва и по време на бременност.

Неволи по време на хранене


loading...