Неумивакин

Доктор Иван Павлович Неумивакин е изключително значимо име в руската медицина. В кариерата си е бил началник на отдела за разработване на системи за оказване на медицинска помощ на космонавти по време на полети с различна продължителност. След това е назначен и за ръководител на програми по опазване на здравето на съветските космонавти. Тази година проф. Неумивакин ще отпразнува 85-ия си рожден ден. Наскоро в свое интервю ученият сподели, че от голяма важност за състоянието на човешкия организъм, е начинът, по който той се „зарежда“.

„Официалната медицина препоръчва храненето да става по познатия метод – първо, второ, трето. Но това е погрешно. В наши дни поглъщаме четири – пет пъти повече храна, отколкото е нужно на тялото ни, за да се намира в добро и отлично здраве“, твърди Неумивакин.Помислете за здравето си! Ето как завинаги ще прочистите организма си с режима на Петър Дънов… (ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ)Този хранителен режим е създаден от учителя Петър Дънов с цел да пречистим организма си от всички то…Jan 13 2017skafeto.com

Според него е много важно да изработим също така режим на приемане на течности и най-вече на приемане на вода.

„Водата пристига в клетката само в чист вид. Именно такава чиста вода е необходимо да се пие около два литра дневно. Силно минерализираните води, газираните напитки – това са опасни продукти. Клетката се чувства длъжна да ги прочисти. Кафето и чаят дават краткосрочен прилив на енергия, но това само задълбочава недостига на вода.

„Замърсената“ вода навлиза в клетката и вместо последната да получи енергия, тя трябва да отдаде ресурс за очистването на течността. „Боклукът“ се натрупва, а вода не достига. Оттам идва и липсата на енергия у човека“, казва Неумивакин. И обяснява как да си направим „чиста вода“: „Чистата вода не е тази, която се продава. Бутилираната вода е киселинна. Нейното РН е 6.5-7. Как да си направим действително чиста вода? Налейте вода в кана или бутилка от вечерта и до сутринта хлорът в нея ще се е отделил. Утайка сутрин има непременно, макар и да не е видна с просто око.

Внимателно отлейте 2/3 от обема на водата, без да я разклащате. Сложете я в съд на котлона и кипнете, но не до пълно кипене, а до състояние на дребни мехурчета. Това е така нареченото „студено кипене“, който запазва структурата на водата в течение на едно денонощие. Именно такава вода е нужна на клетките. Те вече няма да губят енергия за нейното очистване. Това е наистина „жива вода“, която възвръща човешкото здраве“. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Всички я смятаме за вредна, но се оказа погрешно. Доказаха, че сланината е безценна за…Повечето хора са убедени, че сланината е изключително вреден продукт, който трябва да избягваме на т…May 18 2017skafeto.com


loading...