Снимка: Mikhail Nilov from Pexels

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

На снимката са показани шест типа затлъстяване. Да, шест. Затлъстяването не е само един вид, защото причините за него често се различават при хората. Именно затова е важно първо да определим какво затлъстяване имаме, а след това и да го преборим.

И така, ако вашият тип е 1, то е породено от храна. Това значи, че причина за излишните килца е храната и количеството, в което я поемаме. За да се справим с този проблем един от най-ефективните методи е да намалим порцията. Всекидневното движение също е важно.

Вторият тип е на нервна основа. То се получава при хора, които всеки ден са изложени на стрес и тревоги.

За да се справим с него трябва да намерим начин да си почиваме повече и по-добре. Защото когато сме стресирани, често дори без да се усетим, компенсираме с храна.

Третият вид е глутеново затлъстяване. То се дължи най-вече на промените в хормоните. За да го избегнем е добре да ограничим вредните навици и да се движим повече.

Четвъртият тип е атерогенно метаболитно. Този вид може да доведе до дихателни проблеми. Важно е да намалим консумацията на алкохол.

Лесна за изпълнение диета с маслини, която топи цели 3 килограма само за 5 дниСега ще ви представим една лесна за изпълнение диета, която ще ви помогне да изчистите тялото си от …Aug 9 2017skafeto.com

Петият вид е това, което е породено от венозната артикулация. Обикновено то е наследствено. Начинът да се борим с него е като изкачваме и слизаме по стълби, за да натоварим именно подутите места като глезените.

Последният вид е това, което се дължи на липсата на движение. Ясно е, че тук движението и упражненията ще имат ключова роля, ако искаме да се отървем от него.
Снимка: cuisineandhealth.comДокторската диета на Ваня Червенкова зарадва хиляди българи, които я опитаха. Резултатите са видими!Уважаеми читатели, сега ще спрем вниманието ви на т.нар „дoĸтopcĸa диeтa на Ваня Червенкова“. Нейния…Aug 9 2017skafeto.com