орехи всеки ден

Всеизвестен факт е, че орехите са много полезни за здравето. Някои от най-важните хранителни вещества, открити в орехите, са: омега-3 мастни киселини, полиненаситени мазнини,феноли, витамин Е, антиоксиданти.91-годишен доктор от Свищов сваля кръвното с кислородна вода (СНИМКА)На достолепната 91-годишна възраст свищовският гинеколог д-р Борислав Апостолов все още практикува с…Jul 17 2019skafeto.com

Знаете ли обаче какво ще се случи, ако ги консумирате всеки ден? Ежедневната консумация на орехи може сериозно да повлияе на тялото и кръвта ви.

Хемоглобин
Орехът е богат на желязо, цинк и кобалт, тези минерали спомагат за увеличаване на съдържанието на хемоглобин в кръвта и за борба с проявите на желязодефицитна анемия.

Холестерол
Орехите съдържат витамини А и Е, подобряват функционирането на всички органични системи, а също така помагат за изчистване на съдовете от вредния холестерол и за укрепване на стените им. Орехите предотвратяват развитието на сърдечно-съдови заболявания.

Захар
Тинктурата от ореховите стени помага за намаляване на кръвната захар.

Противопоказания
Орехите не се препоръчват за деца под 5-годишна възраст, хора с наднормено тегло или за тези, които страдат от алергии. Освен това трябва да се обърне специално внимание на годността на продукта.Пречистете кръвта си и спасете щитовидната си жлеза, благодарение на млади зелени съкровищаСега ще ви научим как да си изготвите един изключително полезен за здравето ви еликсир. Откъснете 40…Jul 16 2019skafeto.com


loading...