Дженифър Лопес Смути

Как да зареждате ежедневно ефективно организмът си с така необходимата енергия, за да се справите с ежедневните, така изтощителни, енергоемки и стресиращи дейности, които извършвате, но без да се тъпчете с висококалорични, но обемни и съмнителни за здравето ни продукти? Според редица специалисти това може да стане ако консумирате „смути“ като заместител на някое от основните яденета. По този начин, не само ще добиете учудваща енергийна мощ, но и ще се предпазите от трупане на излишни килограми.

Точно със смути се поддържа и известната певица Дженифър Лопес. Нейната далеч нелека професия на професионална певица, изисква колосално количество енергия, както и поддържането на зашеметяваща фигура.Тя е на 65 години, а може да ви каже колко пъти е била на лекар! Използва само това три пъти седмично!Все повече хора предпочитат да използват естествени средства, вместо лекарства, когато става въпрос …May 19 2017skafeto.com

Затова Дженифър пие редовно смути, питие, което собственоръчно си приготвя конкретно от пресен спанак, банан, ориз, прясно мляко, протеин на прах и слънчогледово олио, което заменя от време на време с фъстъчено масло.

И резултатите са налице – безупречна фигура за една жена, наближаваща 50-те и енергия – както на едно 15 годишно девойче! Кое прави тази напитка така примамващо желана? Това е богатството й на фибри, протеини и полезните омега-3 киселини.

Лесното за правене смути на Дженифър Лопес за зашеметяваща фигура и енергийна мощ

Погледнете съставките за смутито и ще установите, че лесно може да си ги набавите по всяко време на годината. Затова, уважаеми дами, искате ли да сте елегантни и енергични, то пийте редовно смутито на Дженифър Лопес!Дядо ме научи: Раз, два и махаш костите на рибата за секунди! Вижте и вие колко е лесно, после ще благодарите… (ВИДЕО)Едва ли има човек, който да не обича риба. Да не сме все пак абсолютисти – сигурно съществуват и так…May 10 2017skafeto.com

loading...