Полезни съвети

Полезно за всички: Тествайте здравето си за 1 минута с този лесен и бърз трик

Полезно за всички: Тествайте здравето си за 1 минута с този лесен и бърз трик

Висенето пред лекарските кабинети не е по вкуса на никого. С настъпването на есенно-зимния сезон опашките в болниците и поликлиниките се удвояват, а след идването на първия грип положението става нетърпимо. Има и хора, които просто не обичат посещенията при лекар при никакви обстоятелства. Здравето обаче е нещо, което не бива да подценяваме. Представяме на вниманието ви един лесен и много бърз тест, с който можете да установите голяма част от проблемите на организма си. Става буквално за минута, а може да предотврати сериозни проблеми в бъдещето, съобщава zdrave.to. Ето как бързо и лесно можем да проверим здравословното си състояние.
Полезно за всички: Тествайте здравето си за 1 минута с този лесен и бърз трикИзвестен лекар разкрива кой е най-големият причинител на смърт при хоратаПитър Гоче е датски професир и специалист по вътрешни болести. Той издава книга на име „Смъртоносни …Sep 11 2017skafeto.com

1. Вземете лъжица и я издърпайте по цялата повърхност на езика, като я навлажните обилно със слюнка

2. Пъхнете лъжицата в прозрачна торба и я поставете под ярка светлина: слънчева или от лампа.
3. Изчакайте 1 минута, след което проверете лъжицата.
Ако лъжицата е чиста, по нея няма петна и не се усещат неприятни миризми, можете да бъдете напълно спокойни – всичко е наред.
Ако има миризма: Силна и остра – проблеми с белите дробове и/или стомаха; Сладка – индикация за повишена кръвна захар; На амоняк – проблеми с бъбреците.
Ако има петна: Жълти или бели, с дебело покритие – проблем с щитовидната жлеза; Оранжеви – симптом за бъбречно заболяване; Бели – сигнал за респираторна инфекция; Лилави – повишени нива на холестерола, бронхит или проблеми с кръвообръщението. Важно! Не забравяйте, че този метод има информационен характер и не заменя препоръките на лекар.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Ная-накрая! Лекарите не искат да знаете тази тайна. Вижте как се прави прочутата рецепта при дископатия и шиповеСтрадате от дископатия и дискова херния, артрит или шипове? При кризи изпитвате непоносими болки?! М…Aug 31 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Боби Цанков е български радиоводещ, който става известен покрай разкритията си за мутрите у нас…
error: Съдържанието е защитено!