планк

Всеки от нас се стреми по някакъв начин да поддържа формата си. Разбира се, форма се поддържа с постоянство и воля. За да изглеждаме добре трябва не само да внимаваме какво хапваме, но и да правим различни упражнения, които да помогнат на мускулите ни да заякнат и да оформят тялото ни.

Често пъти обаче се отказваме от идеята за упражнения, защото смятаме, че ще ни отнемат време, което така или иначе нямаме. Много от нас нямат време да ходят на фитнес и смятат, че няма как по друг начин да се стегнат и да влязат във форма. А това не е така. Днес ви представяме упражнението планк или „дъска“.

Упражнението „дъска“ неслучайно е толкова модерно напоследък. То е много лесно, не отнема почти никакво време, а резултатите, които можем да постигнем с него, са повече от задоволителни. Интересното при това упражнение е, че то на пръв поглед изглежда много лесно. Трябва да застанем в позата от снимката. Важно е да се постараем тялото ни да е успоредно на земята, а да не е прегърбено. Упражнението се изразява в стоене в тази поза за известно време.
Правих "дъска" всеки ден в продължение на 1 месец. Резултатът е поразителен (СХЕМА)Това просто упражнение показва дали имаме проблеми със сърцето! Ето какво трябва да направим (СНИМКА)Сърцето е органът в човешкото тяло, който е най-важен. Ако сърцето ни не функционира, умираме. Затов…Dec 7 2017skafeto.com

Има различни варианти, по които можем да правим това упражнение.

Един от тях е всеки ден на стоим в тази поза в продължение на 2 минути. Но ние ви представяме една схема на снимката по-горе, която показва по колко секунди трябва да седим в тази поза всеки ден, в продължение на един месец, за да постигнем най-добри резултати. Предимството на това упражнение е, че то натоварва почти всички мускули в тялото ни и всъщност с едно упражнение, тренираме цялото си тяло.Да почерпим от мъдростта на тибетските монаси! С това упражнение щитовидната жлеза работи като часовникЩитовидната жлеза е един от най-важните органи в човешкото тяло. За да функционира нормално, тя се н…Nov 11 2016skafeto.com


loading...