Зелени орехи

Сега ще ви научим как да си изготвите един изключително полезен за здравето ви еликсир. Откъснете 40 броя зелени орехи и внимателно отделете младите ядки. Действайте с ръкавици, ако не искате пръстите ви да се окажат продължително време оцветени в кафяво-черно – резултат от съдържащото се в черупките и ядките значително количество йод. Разполовете на два пъти последователно ядките, поставете ги в стерилен буркан и ги залейте с 1 кг течен домашен пчелен мед. Затворете плътно съда и го оставете 1 месец на слънце. Разбърквайте от време на време.

През това време орехите ще отделят своя лечебен сок в меда и той ще промени цвета си. Сега е време да отстраните орехите и получената гъста медова течност приемайте не като подсладител за чая, а по 1 с.л. на ден – препоръчително преди закуска!Шепа ОРЕХИ на ден правят чудеса със ЗДРАВЕТО. 10 причини да включим вкусните ядки в менюто си…Освен че е красиво и величествено дърво, орехът е истински извор на здраве и дълголетие, категорични…Sep 25 2016skafeto.com

По този начин ще постигнете физически и енергиен баланс, ще активирате хормоналната дейност особено на щитовидната жлеза.

Също така ще обновите клетките на организма ви, ще неутрализирате действието на токсините в него, ще пречистите основно кръвта, черния дроб и стомашно-чревния тракт и ще засилите чувствително имунната си система. Но къде се крие разковничето на тези многостранни положителни ефекти за организма ви?

То е във факта, че зелените орехи съдържат огромни количества витамин С и йод, както и много други витамини и полезни микроелементи, което, в комбинация с домашния пчелен мед, води до наблюдаваните мощните лечебни и профилактични ефекти! Остава да „експериментирате“ и вие с този вълшебен еликсир!Правете това всяка сутрин за закуска и резултатът за тялото ви няма да закъснее!Всеки човек сутрин си има определени ритуали, които спазва, за да се събуди и приготви за деня. Днес…Jun 19 2017skafeto.com

loading...