Трезва съм

Изследване, проведено от шведски учени, установи как влияе виното и бирата на хората, които пият по 1 чаша от тези напитки на ден.Kратък наръчник за вино – числа, мерки, калории и видове бутилкиВ богатия свят на виното освен невероятно разнообразие от аромати има най-рачлични мерки за стандарт…Apr 24 2019skafeto.com

Резултатите са изключително любопитни, съобщава zdrave.to. Експертите са провели проучване с участието на над 5000 души в периода 1998 – 2010 година.

Екипът от учени, проследил живота на доброволците, бил ръководен от Каталин Йемес.

Оказало се, че хората, които пият по една чаша вино или бира на ден имат много по-нисък риск от депресия от тези, които изобщо не употребяват алкохол.

Множество изследвания посочват, че прекомерната употреба на алкохолни напитки е рисков фактор за депресията, но се оказва, че има оптимално количество, което не вреди.

Установено било, че в държавите по света, където хората живеят най-дълго, си позволяват ежедневно да консумират по чашка алкохол.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Учените са категорични: Шоколадът и червеното вино забавят стареенетоШоколадът и червеното вино са най-обичаните продукти в своите категории. Едва ли има някой, който не…Mar 29 2019skafeto.com


loading...