сърцето си

Сърцето е най-важният орган в човешкото тяло. Ако той преустанови дейността си, тялото бързо ще го последва и ще настъпи смърт. По тази причина е важно да се грижим за него не само, когато установим проблем, но и профилактично, за да го улесним и подсилим. Затова днес ви представяме едно действие, което ако правим всеки ден, ще направим сърцето си като ново, а най-хубавото е, че не се изискват кой знае какви усилия, за да го постигнем.

Известният лекар на множество спортисти Саваш Кудаш обяснява, че навлизането на технологиите в ежедневието на човек води до изключително неприятни здравословни последствия, пишат от Zdrave.to. В тази връзка той споделя, че хората стават все по-малко физически активни и започват да се хранят нездравословно. Това ежедневие води до различни заболявания. Според ново проучване обаче, има нещо, което трябва да правите само по 30 минути на ден и ще се чувствате като преродени.

Освен това ще минимализирате риска от сърдечно-съдови заболявания, ще подсилите костната структура и ще намалите риска от затлъстяване, рак, диабет и повишен холестерол. Навикът да се яде преработена храна и да не се тренира, е причинил увеличаване на хроничните заболявания през последните години, каза Кудаш и обясни, че Световната здравна организация (СЗО) съветва хората да правят 30-минутни упражнения, ходейки всеки ден. Освен това учените са установил, че ходенето влияе положително на психическото състояние. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Какво се случва с органите ни, докато спимОрганите ни са онази част от системата на тялото ни, която не спира да работи, независимо от това, к…Oct 5 2019skafeto.comТази теория на д-р Ризман за сърцето разтърси основите на научния свят. Какво не знаем за ключовия орган?Науката неотдавна хвърли светлина върху факта, че това, което сме свикнали да възприемаме като човеш…Apr 16 2018skafeto.com

loading...