https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Експерти от университета в Торонто установиха, че само 75 грама от един продукт на ден стабилизират кръвната захар при хората с диабет тип 2.
Освен това тази храна намалява „лошия“ холестерол, а също така и нивата на APO-B протеин, който се свързва с болестите на сърцето.
Изследователите стигнаха до извода, че консумацията на само 75 грама на ден смесени ядки – кашу, орехи и бадеми е изключително благоприятна за организма.Високият холестерол е страшен бич за здравето, ето какви ефикасни мерки за справяне с проблема предлага д-р Галина СтояноваД-р Галина Стоянова е специалист с дългогодишен опит. Завършила е Медицинската академия в София през…May 15 2018skafeto.com

Учени са провели експеримент със 117 пациенти с диабет тип 2. Те са ги разделили на три групи. Едните са получавали всеки ден смесени ядки, другите по три пълнозърнести мъфина, а останалите са яли по половин порция и от двете храни.
Експериментът продължил три месеца, като на две седмици участниците били подлагани на изследвания.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник Zdrave.toСемейният лекар ни каза: С магданоз и сода холестеролът и килата летят надолуВчера бяхме на консултация при личния лекар. Той ни показа една страхотна рецепта за понижаване на х…Feb 8 2018skafeto.com


loading...