Парацетамолът

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Парацетамолът е добре известен лечебен препарат, с който атакуваме успешно главоболието и настинките. Но ето – главата вече не ви боли – 2 хапчета от блистера са се оказали достатъчни, за да ви решат проблема. Какво да правите останалите хапчета? Да чакате нов пристъп на главоболие или?

Сега ще ви разкрием какви други ползи може да имате от парацетамола. Имате акне или раздразнена кожа? Тогава стривате на прах 5 таблетки парацетамол, смесвате ги със 150 мл топла вода и с получената кашообразна смес намазвате възпалените места.

Положителен ефект се наблюдава още след 2 – 3 процедури. А 3 стрити таблетки, добавени към вашия шампоан, след втриване с кръгови движения в скалпа, предотвратяват появата на пърхот и снижават рязко чупливостта на косата ви!

Важно за всички. Отлична новина за хиляди българи! Махат със закон скъпите лекарстваОтлична новина за всички, които ползват услугите на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) дой…Jun 28 2017skafeto.com

Учудващо, парацетамолът може да ви избави лесно от неприятните потни петна по дрехите ви: правите си пастообразна смес с 2 смилани таблетки, която нанасяте върху петната и изпирате дрехата по обичайния начин – от петната не остава и помен!

Парацетиленът се оказва от значение и за живота на растенията, с които сте украсили дома си. Причината е, че това вещество инициира производството на етилен – ненаситеният въглеводород, който е растителен хормон, стимулиращ растежа на растенията и унищожаващ вредните бактерии по тях.

Затова, стривате 3 – 4 таблетки парацетамол и ги разтваряте в пълна с вода спрей-бутилка, след което пръскате растенията и се радвате дълго на тяхната свежест и красота. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Тази напитка чудо пази сърцето ми по-добре от всички лекарства! Освен това действа много бързо! Трябва само да…Един от основните проблеми, свързани с кръвообращението и сърдечните заболявания, е задръстването и …May 23 2017skafeto.com


loading...